dimecres, 28 de novembre del 2007

El Poder De La Publicitat.

Fa dies que volia escriure aquest post però, per diferents motius no ho faig fins avui. Vull parlar sobre el programa de ràdio Minoria Absoluta. Per motius lògics no el puc escoltar mai en directe, però si que me'l descarrego i me l'escolto cada dia.

Si algú no sap de quin programa parlo, Minoria Absoluta és un programa de radio, de RAC1, origen del Polònia. El Toni Soler, el Queco Novell i el Manel Lucas són els tres minories fixos, al que s'hi ha d'afegir el gran, grandíssim Víctor Ollé, el quart minoria. Cada dia, a més a més, compten amb algun altre protagonista del Polònia que els ajuda a fer els gags i les imitacions, per a fer el programa més divertit.

D'un temps cap aquí, però, va perdent tot l'encant, tot el que havia fet que m'hi enganxés. El Toni Soler només surt a la primera meitat del programa, donant el relleu al Quim Morales i la Tatiana Sisquella, en la segona hora. No és que els dos presentadors de la segona meitat del programa no m'agradin, sinó que el Toni Soler li dona un altre aire, un no sé que.

L'altre punt negatiu que ha anat adquirint el programa és l'excessiva publicitat que hi passen. Dels cinquanta-cinc minuts que dura la primera hora, més de la meitat són publicitat. Es podria dir que Minoria Absoluta, és aquell programa de radio que fan entre falca i falca publicitària. Si algú l'escolta, que s'hi fixi. Comença a les 12:05. Fins a les 12:20 presentació. Anuncis. A les 12:25, passades, equipo A, l'eieiei del President Pujol i anuncis. Després, o la falca de la Vanguàrdia o la dels Torrons Vincens, el torró, torró. Trucada del Morales i més anuncis. En els últims cinc minuts, presentació del que faran a la segona hora. Per tant, que pràcticament ja no hi ha temps per riure. La publicitat, i els diners clar, s'estan menjant el millor programa de radio dels últims anys.

Aaaahhh, alerta, ja ho veuen!!!

2 comentaris:

yourwinterwish ha dit...

Jo no l'he escoltat mai aquest programa. L'únic programa de ràdio que escoltava, perquè ara gairebé no puc mai a menys que me'l descarregui, era el Freakandó Matiner, que de fet ja en vaig parlar en un post al meu blog. Aquest el fan de 6 a 10 del matí, i em ric moltíssim amb ell.

Salut!

Anònim ha dit...

La publicitat és una senyal que el programa és bo i te èxit. Encara que massa publicitat pot enfonsar-lo.